Plain Pork Escalope

Naturschnitzel
Plain Pork Escalope
Foto: Andreas Lischka / pixabay.com
  • Zutaten

600 g pork
30 g oil
salt, 3 tablespoons flour
20 g butter
0
  • Zubereitung

4 escalopes gently flattened between plastic or greaseproof paper and cut at the edges. Salt and dust with flour on one side; heat butter and saute the escalopes with the floured side first and fry until golden brown on both sides. Remove escalope from the pan, pour some water or soup into the pan, season with salt or stock cube. Put the meat into the sauce, add cold butter flakes and toss, but don't bring it to a boil.

Passende Rezeptkategorien

Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/81U3Q8fRV9L._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61IOhV6O2JL._SL1020_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg
Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61IOhV6O2JL._SL1020_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/81U3Q8fRV9L._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg

* Wenn Sie hier auf ein Produkt klicken und über diesen Link einkaufen, bekommen wir von ihrem Einkauf eine Provision. Für Sie verändert sich der Preis nicht.
druckansicht