Madeira Cake

Sandkuchen
Madeira Cake
  • Zutaten

200 g butter
200 g powder sugar
4 eggs
200 g flour
(rum, vanilla sugar, organic lemon peel, raisins to taste)
0
  • Zubereitung

Cream butter, yolks and sugar and enhance to taste with rum, vanilla sugar, organic lemon peel and raisins. Now add flour and the beaten egg whites. Butter and flour baking tin and bake at a moderate heat (170-180° C) for about 25 minutes.

Tip: Make needle test after 25 minutes, if it comes out dry, the cake is done.

Passende Rezeptkategorien

Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/81U3Q8fRV9L._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61IOhV6O2JL._SL1020_.jpg
Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61IOhV6O2JL._SL1020_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/81U3Q8fRV9L._AC_SL1500_.jpg

* Wenn Sie hier auf ein Produkt klicken und über diesen Link einkaufen, bekommen wir von ihrem Einkauf eine Provision. Für Sie verändert sich der Preis nicht.
druckansicht