Egg White Cake

Eiklarkuchen
Egg White Cake
  • Zutaten

5 egg whites
120 g granulated sugar
140 g butter
120 g baking chocolate
140 g flour
1 teasponn baking powder
0
  • Zubereitung

Beat egg whites until very stiff, add sugar little by little. Add half of the flour. Slowly heat butter and chocolate, cool and fold it into the mixture. Now sift the rest of the flour with the baking powder and add it. Butter and flour baking tin, spoon the mixture into it and bake it at about 175 ö180° C.

Passende Rezeptkategorien

Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/81U3Q8fRV9L._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61IOhV6O2JL._SL1020_.jpg
Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/81U3Q8fRV9L._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61IOhV6O2JL._SL1020_.jpg

* Wenn Sie hier auf ein Produkt klicken und über diesen Link einkaufen, bekommen wir von ihrem Einkauf eine Provision. Für Sie verändert sich der Preis nicht.
druckansicht