Cherry Cake

Kirschenkuchen
Cherry Cake
Foto: Betty / PIXELIO
  • Zutaten

400 g flour
12 g baking powder
400 g butter
120 g powder sugar
1 sachet vanilla sugar
1 organic lemon peel
4 eggs
1 vanilla yoghurt
600 g stoned cherries
0
  • Zubereitung

Sift flour and baking powder together. Beat butter, powder and vanilla sugar, pinch salt and cinnamon and lemon peel until fluffy and smooth. Stir in the eggs, the flour mixture and the vanilla yoghurt. Spread it evenly on a greased baking tray and now spread the cherries all over the dough.
Preheat the oven to 175° C and bake it for about 30 minutes.

Passende Rezeptkategorien

Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61IOhV6O2JL._SL1020_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/81U3Q8fRV9L._AC_SL1500_.jpg
Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/81U3Q8fRV9L._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61IOhV6O2JL._SL1020_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg

* Wenn Sie hier auf ein Produkt klicken und über diesen Link einkaufen, bekommen wir von ihrem Einkauf eine Provision. Für Sie verändert sich der Preis nicht.
druckansicht