Spinach

Spinat
Spinach
Foto: Dieter Kaiser / PIXELIO
  • Zutaten

400 g spinach
40 g butter
20 g flour
salt
garlic
some soup or milk ground nutmeg
0
  • Zubereitung

Wash spinach, bring salt water to a boil and cook spinach for a few minutes. Sift and puree it with an immersion blender. Heat butter, add flour, stir until golden brown, add garlic and pour over some soup or milk, stir and bring to a short boil.

Tip: Spinach can also be cooked in salt water and topped with buttered breadcrumbs.

Passende Rezeptkategorien

Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61IOhV6O2JL._SL1020_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/81U3Q8fRV9L._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg
Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/61IOhV6O2JL._SL1020_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/81U3Q8fRV9L._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg

* Wenn Sie hier auf ein Produkt klicken und über diesen Link einkaufen, bekommen wir von ihrem Einkauf eine Provision. Für Sie verändert sich der Preis nicht.
druckansicht