• Zutaten

60 g butter or butter oil
50 g flour
clear soup or broth
3 tblsp finely chopped chives
100 ml sour or sweet or cream
dash vinegar,salt, pepper
0
  • Zubereitung

Heat butter and flour, stir well and pour over soup. Before serving, add chives, bring it to a boil and finally add the cream. You may add a dash vinegar. Season to taste with salt and pepper.

Passende Rezeptkategorien

Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/81U3Q8fRV9L._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61IOhV6O2JL._SL1020_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg
Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/81U3Q8fRV9L._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61IOhV6O2JL._SL1020_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg

* Wenn Sie hier auf ein Produkt klicken und über diesen Link einkaufen, bekommen wir von ihrem Einkauf eine Provision. Für Sie verändert sich der Preis nicht.
druckansicht