Millet Soufflé

Hirseauflauf, süß
Millet Soufflé
Foto: hef / PIXELIO
  • Zutaten

180 g millet
1/4 l milk
40 g butter
salt
1 vanilla pod
1 lemon peel
3 yolks
3 tbsp honey
raisins to taste
0
  • Zubereitung

Mix the millet together with milk, butter, salt, lemon peel and vanilla pod and cook until millet is done. Cool and add three yolks together with three tablespoons honey. Add raisins, beat the egg whites and gently fold it under the mixture.
Butter a casserole and sprinkle some breadcrumbs on the tin bottom. Now spoon in half of the millet mixture, put some fresh fruits onto it and spoon in the remaining dough. Preheat the oven and bake at 160° C for about 30 minutes. Serve with stewed fruit.

Passende Rezeptkategorien

Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/81U3Q8fRV9L._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61IOhV6O2JL._SL1020_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg
Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/81U3Q8fRV9L._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61IOhV6O2JL._SL1020_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg

* Wenn Sie hier auf ein Produkt klicken und über diesen Link einkaufen, bekommen wir von ihrem Einkauf eine Provision. Für Sie verändert sich der Preis nicht.
druckansicht