Cream-Leek-Dumplings

Rahm-Lauch-Nockerln
Cream-Leek-Dumplings
Foto: -Rita-👩‍🍳 und 📷 mit ❤ / pixabay.com
  • Zutaten

400 g flour
3 eggs
4 tablespoons sour cream
ca. 1/4 l milk
salt, ground nutmeg
1 small leek
0
  • Zubereitung

Mix flour together with eggs, sour cream and milk until smooth. Season with salt und nutmeg.
Wash the leek, cut into slices and cook in salt water.
Boil water, add salt and press the batter through a spaetzle sieve into the simmering water and cook for 2 minutes. Strain the noodles and rinse over cold water.
Heat butter and sweat the leek, add the noodles and season to taste with salt and pepper.

Passende Rezeptkategorien

Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/81U3Q8fRV9L._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61IOhV6O2JL._SL1020_.jpg
Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61IOhV6O2JL._SL1020_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/81U3Q8fRV9L._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg

* Wenn Sie hier auf ein Produkt klicken und über diesen Link einkaufen, bekommen wir von ihrem Einkauf eine Provision. Für Sie verändert sich der Preis nicht.
druckansicht