Potato Gratin

Erdäpfelgratin
Potato Gratin
Foto: wrw / PIXELIO
  • Zutaten

600 g floury potatoes
1 onion
250 ml milk
250 ml single cream
2 cloves garlic, finely chopped
salt, pepper
ground nutmeg
0
  • Zubereitung

Peel uncooked potatoes and slice thinly. Cut onions into small cubes. Heat milk together with cream, salt, pepper and ground nutmeg.
Now layer potatoes and onion alternately into a greased pan seasoning each layer with salt, pepper and garlic. Pour over the milk-cream mixture on top, preheat the oven and bake the casserole at 180° C for about 45 minutes until golden brown.

Passende Rezeptkategorien

Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/81U3Q8fRV9L._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61IOhV6O2JL._SL1020_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg
Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/81U3Q8fRV9L._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61IOhV6O2JL._SL1020_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg

* Wenn Sie hier auf ein Produkt klicken und über diesen Link einkaufen, bekommen wir von ihrem Einkauf eine Provision. Für Sie verändert sich der Preis nicht.
druckansicht