Vegetables

Gemüse
Vegetables
Foto: Rudolpho Duba / PIXELIO
  • Zutaten

300 g broccoli
150 g peas
2 carrots
3 red and green peppers
2 spring onions
20 g butter
10 g sugar
0
  • Zubereitung

Cut broccoli into florets, wash peas, peel carrots and cut into thin sticks. Cook the vegetables separately al dente.
Now cut the peppers into sticks and thinly slice the onions and sweat in butter. Add the rest of the vegetables and season with salt and pepper.

Passende Rezeptkategorien

Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/81U3Q8fRV9L._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61IOhV6O2JL._SL1020_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg
Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61IOhV6O2JL._SL1020_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/81U3Q8fRV9L._AC_SL1500_.jpg

* Wenn Sie hier auf ein Produkt klicken und über diesen Link einkaufen, bekommen wir von ihrem Einkauf eine Provision. Für Sie verändert sich der Preis nicht.
druckansicht