Apple Cake Styrian Style

Altsteirischer Apfeltommerl
Apple Cake Styrian Style
Foto: Karin Schmidt / PIXELIO
  • Zutaten

1/4 l milk
250 g flour
3 eggs
2 tablespoons granulated sugar
50 g Butter
1 pinch salt
1 handful raisins
5 large, thinly sliced apples
0
  • Zubereitung

In a bowl, mix flour, milk, salt, eggs, sugar and melted butter, raisins and apple slices. Stir well, butter and flour a tin and bake at medium heat (175° C) for about 45 minutes. Turn it out from the tin and sprinkle with caster sugar. In ancient times cold or hot milk or a nice mug of white coffee used to be served with this delicious sweet dish.

Passende Rezeptkategorien

Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/81U3Q8fRV9L._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61IOhV6O2JL._SL1020_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg
Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/61IOhV6O2JL._SL1020_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/81U3Q8fRV9L._AC_SL1500_.jpg

* Wenn Sie hier auf ein Produkt klicken und über diesen Link einkaufen, bekommen wir von ihrem Einkauf eine Provision. Für Sie verändert sich der Preis nicht.
druckansicht