Roast Potatoes

Geröstete Erdäpfel
Roast Potatoes
Foto: Christo Anestev / pixabay.com
  • Zutaten

750 g potatoes, (mainly waxy)
1 onion
oil, salt
0
  • Zubereitung

Wash potatoes, bring water to a boil, place potatoes in it, boil until fork tender, peel when still hot and slice them thinly. Heat a little oil, add the finely chopped onions and fry until light brown, add potatoes, roast until golden brown, toss and turn, fry crisply. Season with salt.

Passende Rezeptkategorien

Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/81U3Q8fRV9L._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61IOhV6O2JL._SL1020_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg
Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/61IOhV6O2JL._SL1020_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/81U3Q8fRV9L._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg

* Wenn Sie hier auf ein Produkt klicken und über diesen Link einkaufen, bekommen wir von ihrem Einkauf eine Provision. Für Sie verändert sich der Preis nicht.
druckansicht