Clear Soup with Liver Rice Spaetzle

Rindsuppe mit Leberreis
  • Zutaten

80 g beef liver
1 egg
1 tablespoon flour
1/2 bunch chopped parsley
salt, pepper, majoram
1 tablespoon breadcrumbs
1 small onion finely chopped
0
  • Zubereitung

Mince beef liver, add all the other ingredients, stir to combine and press mixture into the soup with a grater (hold it upside down) and a spatula, boil very shortly and let it simmer lightly for 2-3 minutes.

Passende Rezeptkategorien

Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/61IOhV6O2JL._SL1020_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/81U3Q8fRV9L._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg
Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/81U3Q8fRV9L._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61IOhV6O2JL._SL1020_.jpg

* Wenn Sie hier auf ein Produkt klicken und über diesen Link einkaufen, bekommen wir von ihrem Einkauf eine Provision. Für Sie verändert sich der Preis nicht.
druckansicht