Berries-Curd Cheese Soufflé

Beeren-Topfensoufflé
Berries-Curd Cheese Soufflé
Foto: wrw / PIXELIO
  • Zutaten

2 eggs
25 g potato starch
30 g powder sugar
250 g curd cheese
6 egg whites
60 g granulated sugar
lemon juice
250 g berries to your personal liking
0
  • Zubereitung

Cream eggs, potato starch, curd cheese and lemon juice. Beat egg whites until stiff and fold in curd cheese mixture. Wash berries and fold in.

Butter and flour small casserole dishes, fill all in, preheat the oven and bake at 160° C for about 20 minutes. Take out, cool, and serve.

Passende Rezeptkategorien

Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61IOhV6O2JL._SL1020_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/81U3Q8fRV9L._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg
Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/81U3Q8fRV9L._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61IOhV6O2JL._SL1020_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg

* Wenn Sie hier auf ein Produkt klicken und über diesen Link einkaufen, bekommen wir von ihrem Einkauf eine Provision. Für Sie verändert sich der Preis nicht.
druckansicht