Salad with Sheep's Milk Cheese and Bacon

Salat mit Schafkäse und Speck
Salad with Sheep's Milk Cheese and Bacon
Foto: Michael Gröschl / pixelio.de
  • Zutaten

2 heads of lettuce
200 g sheep's milk cheese
150 g oloves
100 g bacon

Marinade:
100 ml olive oil
1 teaspoon Dijon mustard
50 g white balsamic vinegar
4 sprigs thyme, salt, pepper, lemon juice
0

  • Zubereitung

Clean and wash salad. Mix mustard, vinegar, thyme, oil, salt, pepper and lemon juice. Roast very thinly cut bacon rashers on the grill at 160° C for about 8 minutes.
Pour marinade over salad and place in small salad bowls. Top it off with sheep's milk cheese, olives and roasted bacon.

Passende Rezeptkategorien

Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/61IOhV6O2JL._SL1020_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/81U3Q8fRV9L._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg
Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/81U3Q8fRV9L._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61IOhV6O2JL._SL1020_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg

* Wenn Sie hier auf ein Produkt klicken und über diesen Link einkaufen, bekommen wir von ihrem Einkauf eine Provision. Für Sie verändert sich der Preis nicht.
druckansicht