Bacon-Wrapped Turkey Skewers with Herbs

Putenspieße mit Kräutern im Speckmantel
Bacon-Wrapped Turkey Skewers with Herbs
Foto: Tim Reckmann / PIXELIO
  • Zutaten

120 g spring onions
120 g courgettes
240 g red onions
400 g turkey
24 slices of bacon
fresh herbs
oil
salt
0
  • Zubereitung

Clean the spring onions and the courgettes and dice them into small cubes. Peel red onion, cut it coarsely. Cut the meat into smaller chunks. Mix the fresh herbs with 1 tablespoon oil and mix it in the meat. Now coat each chunk of meat with half bacon slice and thread them onto a skewer alternately with the onion slices, sprinkle with salt and roast crisply in oil.

Passende Rezeptkategorien

Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/61IOhV6O2JL._SL1020_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/81U3Q8fRV9L._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg
Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/81U3Q8fRV9L._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61IOhV6O2JL._SL1020_.jpg

* Wenn Sie hier auf ein Produkt klicken und über diesen Link einkaufen, bekommen wir von ihrem Einkauf eine Provision. Für Sie verändert sich der Preis nicht.
druckansicht