Noodle-Peach Soufflé

Nudel-Pfirsich-Auflauf
Noodle-Peach Soufflé
Foto: smart Wizard / pixelio.de
  • Zutaten

350 g ribbon noodles
6 peaches
2 sachets vanilla sugar
1 teaspoon cinnamon
breadcrumbs
butter
2 cups yghurt
4 eggs
2 tablespoons sugar
0
  • Zubereitung

Bring water to a boil, add salt and cook noodles al dente.
Wash and pit 6 peaches and cut into small cubes.
Mix 2 cups yoghurt with 4 eggs, 2 tablespoons sugar and 2 sachets vanilla sugar together with cinnamon and stir.
Drain pasta, add peach cubes, yoghurt-egg mixture, stir and fill in a buttered casserole. Sprinkle with breadcrumbs and top it off with cold butter flakes. Preheat oven, bake at 200° C until surface is crispy (approx. 20 minutes).

Passende Rezeptkategorien

Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/81U3Q8fRV9L._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61IOhV6O2JL._SL1020_.jpg
Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/81U3Q8fRV9L._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61IOhV6O2JL._SL1020_.jpg

* Wenn Sie hier auf ein Produkt klicken und über diesen Link einkaufen, bekommen wir von ihrem Einkauf eine Provision. Für Sie verändert sich der Preis nicht.
druckansicht