Peach Punch

Pfirsichbowle
Peach Punch
Foto: aalmeidah / pixabay.com
  • Zutaten

5 large peaches
2 bottles white wine
1 bottle sparkling wine
5 cl cognac
sugar to taste
0
  • Zubereitung

Wash, pare and cut peaches into wedges; place in a punch bowl, add cognac and sugar. Add one bottle white wine, cover and refigerate for four hours. Before serving, pour in the second bottle white wine and the ice-cold sparkling wine. If needed, add some sugar or even better peach syrup or sugar syrup, since you needn't stir that much.

Passende Rezeptkategorien

Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/81U3Q8fRV9L._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61IOhV6O2JL._SL1020_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg
Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61IOhV6O2JL._SL1020_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/81U3Q8fRV9L._AC_SL1500_.jpg

* Wenn Sie hier auf ein Produkt klicken und über diesen Link einkaufen, bekommen wir von ihrem Einkauf eine Provision. Für Sie verändert sich der Preis nicht.
druckansicht