Cream of Cauliflower Soup

Karfiolcremesuppe
  • Zutaten

1-2 cauliflower heads
1 medium-sized onion
2 gloves garlic
2 tablespoons whipping cream
parsley
500 ml vegetable stock
salt, pepper, oil
0
  • Zubereitung

Finely slice onion and garlic, sweat them and add the cauliflower florets. Season with salt and paper, pour over the vegetable stock and simmer on a low heat for about 25 minutes. Add the whipping cream and puree with the hand blender. Top it off with croûtons if you wish.

Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/81U3Q8fRV9L._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61IOhV6O2JL._SL1020_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg
Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61IOhV6O2JL._SL1020_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/81U3Q8fRV9L._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg

* Wenn Sie hier auf ein Produkt klicken und über diesen Link einkaufen, bekommen wir von ihrem Einkauf eine Provision. Für Sie verändert sich der Preis nicht.
druckansicht