Light Cream Sauce

Helle Rahmsauce
Light Cream Sauce
Foto: congerdesign / pixabay.com
  • Zutaten

30 g plain flour
40 g butter
600 ml milk
125 ml whipping cream
1 yolk
salt, pepper, ground nutmeg
0
  • Zubereitung

Heat butter, sweat flour, add milk and stir until smooth, simmer at a low heat for about 30 minutes. Stir time and again.
Stir in whipping cream and yolk, season to taste with salt, pepper and nutmeg.

Passende Rezeptkategorien

Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61IOhV6O2JL._SL1020_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/81U3Q8fRV9L._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg
Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/81U3Q8fRV9L._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61IOhV6O2JL._SL1020_.jpg

* Wenn Sie hier auf ein Produkt klicken und über diesen Link einkaufen, bekommen wir von ihrem Einkauf eine Provision. Für Sie verändert sich der Preis nicht.
druckansicht