Apple Jam

Apfelmarmelade
  • Zutaten

1 kg apples
700 g granulated sugar
2 lemons
0
  • Zubereitung

Pare, core and cut apples into slices, drizzle with lemon juice to avoid them from turning brown.
Take a large pot, place the apples and one tablespoon sugar in it, bring it a short boil, stirring several times.
Puree apples and add the rest of the sugar, warm at a low heat until there is a compact texture.

Sterilise preserving jars in boilin water, carefully drying.
Fill in jam, cool and close airtight. Store in a dry and dark place.

Passende Rezeptkategorien

Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/81U3Q8fRV9L._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61IOhV6O2JL._SL1020_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg
Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/61IOhV6O2JL._SL1020_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/81U3Q8fRV9L._AC_SL1500_.jpg

* Wenn Sie hier auf ein Produkt klicken und über diesen Link einkaufen, bekommen wir von ihrem Einkauf eine Provision. Für Sie verändert sich der Preis nicht.
druckansicht