Austrian Leberkäse with a Fried Egg

Leberkäse mit Spiegelei
Austrian Leberkäse with a Fried Egg
Foto: Marianne Hauck / pixelio.de
  • Zutaten

4 slices Leberkäse
4 eggs
salt, chives, finely sliced
0
  • Zubereitung

Sear Leberkäse, fry eggs, sprinkle with salt and place onto the Leberkäse.

Tip:
Leberkäse is a speciality food found in Austria and Germany. It consists of finely ground meat and seasonings and it is prepared in a tin similar to that of a squarish loaf of bread.

Passende Rezeptkategorien

Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/81U3Q8fRV9L._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61IOhV6O2JL._SL1020_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg
Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/61IOhV6O2JL._SL1020_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/81U3Q8fRV9L._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg

* Wenn Sie hier auf ein Produkt klicken und über diesen Link einkaufen, bekommen wir von ihrem Einkauf eine Provision. Für Sie verändert sich der Preis nicht.
druckansicht