Boiled Pork Styrian Style

Steirisches Wurzelfleisch
Boiled Pork Styrian Style
Foto: Martina Friedl / PIXELIO
  • Zutaten

750 g pork shoulder with the rind on
1 dash vinegar
salt, pepper
1 bay leaf
juniper berries
1 celery bulb
5 carrots
1 leek stick
1 onion
chives, horseradish
0
  • Zubereitung

Bring pork shoulder to a boil in ample cold water, add vinegar, salt and pepper, bay leaf and juniper berries and cook until tender. Peel and finely cut celery, carrots and leek. Bring water to a boil, add salt and cook al dente.
Take meat out of the stock and keep in a warming place. Bring meat stock to a boil once again, cook onion strips, add sliced veggies. Cut meat into slices and top it with vegetables and freshly grated horseradish.

Passende Rezeptkategorien

Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61IOhV6O2JL._SL1020_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/81U3Q8fRV9L._AC_SL1500_.jpg
Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/61IOhV6O2JL._SL1020_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/81U3Q8fRV9L._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg

* Wenn Sie hier auf ein Produkt klicken und über diesen Link einkaufen, bekommen wir von ihrem Einkauf eine Provision. Für Sie verändert sich der Preis nicht.
druckansicht