Pork Cutlet

Schweinskotelett
Pork Cutlet
Foto: BrandtMarke / PIXELIO
  • Zutaten

4 pork cutlets
oil, salt
caraway, garlic

topping:
100 g white mushrooms
30 g butter

herb butter:
60 g butter
parsley, dill
0

  • Zubereitung

Slightly cut pork cutlets 2 or three times at the edges, brush with oil and grill on both sides for 5 minutes each. Sesaon to taste and place the thinly sliced and sautéed mushrooms and a small piece of herb butter on the cutlets.

Passende Rezeptkategorien

Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61IOhV6O2JL._SL1020_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/81U3Q8fRV9L._AC_SL1500_.jpg
Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/61IOhV6O2JL._SL1020_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/81U3Q8fRV9L._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg

* Wenn Sie hier auf ein Produkt klicken und über diesen Link einkaufen, bekommen wir von ihrem Einkauf eine Provision. Für Sie verändert sich der Preis nicht.
druckansicht