Sausage Skewers

Wurstspieß
Sausage Skewers
Foto: Anton Porsche (superanton.de) / PIXELIO
  • Zutaten

400 g Braunschweiger sausage (in Austria it is a sausage and not a liver sausage)
2 onions
2 green peppers
4 tomatoes
0
  • Zubereitung

Cut sausage in about 1 cm thick slices and thread onto skewers together with onions, pepper and tomato cubes. Brush with a little oil and put on the grill for about 3-5 minutes.

Passende Rezeptkategorien

Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61IOhV6O2JL._SL1020_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/81U3Q8fRV9L._AC_SL1500_.jpg
Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61IOhV6O2JL._SL1020_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/81U3Q8fRV9L._AC_SL1500_.jpg

* Wenn Sie hier auf ein Produkt klicken und über diesen Link einkaufen, bekommen wir von ihrem Einkauf eine Provision. Für Sie verändert sich der Preis nicht.
druckansicht