Red Currant Muffins

Ribisel Muffins
Red Currant Muffins
  • Zutaten

150 g flour
1.5 teaspoons baking powder
1 pinch salt
60 g powder sugar
120 g nuts of your own choide
400 g red currants
5 tablespoons milk
2 tablespoons butter
1 egg
1/2 teaspoon vanilla sugar
0
  • Zubereitung

Mix flour with baking powder, salt, sugar and ground nuts. Crush red currants with a fork. Add milk, butter, egg and vanilla sugar and combine well. Add flour and stir until smooth. Now butter and flour muffin tins, spoon in the mixture until 3/4 of the tin is filled (about 8 tins). Preheat the oven and bake at 160° C for about 20 minutes.

Passende Rezeptkategorien

Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/81U3Q8fRV9L._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61IOhV6O2JL._SL1020_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg
Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/81U3Q8fRV9L._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61IOhV6O2JL._SL1020_.jpg

* Wenn Sie hier auf ein Produkt klicken und über diesen Link einkaufen, bekommen wir von ihrem Einkauf eine Provision. Für Sie verändert sich der Preis nicht.
druckansicht