Raspberry-Blueberry Punch

Himbeer-Heidelbeer Bowle
Raspberry-Blueberry Punch
Foto: Elsa / PIXELIO
  • Zutaten

400 g raspberries
400 g blueberries
150 ml raspberry brandy
80 g granulated sugar
100 ml elderflower syrup
400 ml mineral water
3 tablespoons lemon juice
1 bottle (750 ml) rosé wine
1 bottle (750 ml) sparkling wine
0
  • Zubereitung

Wash raspberries and blueberries. Carefully mix raspberry brandy, sugar, elderflower syrup, mineral water, lemon and wine. Add berries and allow it to rest in the fridge for 1 hour. When served, fill up with sparkling wine and stir.

Passende Rezeptkategorien

Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/81U3Q8fRV9L._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61IOhV6O2JL._SL1020_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg
Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61IOhV6O2JL._SL1020_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/81U3Q8fRV9L._AC_SL1500_.jpg

* Wenn Sie hier auf ein Produkt klicken und über diesen Link einkaufen, bekommen wir von ihrem Einkauf eine Provision. Für Sie verändert sich der Preis nicht.
druckansicht