Aufschnitt
cold cuts, cold meat
ausstechen (Keks)
to cut out (biscuits)
Auswahl an heimischen und internationalen Käsesorten
selection of local and international cheeses
Backblech bestreichen
brush the baking tray (BE) or baking sheet (AE)
backen, gebacken (Pfanne)
to fry, fried
Backpapier
parchment paper
Backpulver
baking soda, baking powder
Baiser-, spanische Windbröckerln (Späne)
meringue shards
Balsamico-Kernöldressing
balsamic vinegar and pumpkin seed oil dressing
Bandnudeln
ribbon noodles
Basilikum Reis
basil rice
Basilikumrisotto
basil risotto
Bauernbratl mit Weinkraut
farmers roast pork with wine sauerkraut
Bauernhendlbrust mit Kräutern und Frischkäse gefüllt
breast of farmers chicken stuffed with herbs and cottage cheese
Bauernschmaus
sauerkraut garnished with a slice of roast pork, half a Vienna sausage and a bread dumpling
Beefsteak Tatare oder Tatar
steak tartare, raw steak
Beeren-Topfen Soufflé
berries-curd cheese soufflé
Beerenmixgetränk
berries shake
Beilage
side dish or side order